Hoitokoti Reimari tarjoaa viihtyisiä asuntoja Uudessakaupungissa lähellä keskustaa

Hoitokoti Reimari sijaitsee Uudessakaupungissa Levysepänkadulla luonnonhelmassa. Alue on rauhallinen, ja keskustaan pääsee vaivattomasti. 

Meille mielenterveys- ja päihdekuntoutukseen tulevat nuoret aikuiset voivat valita asunnokseen 24 m² yksiön tai 43 m² kaksion. Jokainen voi kalustaa asuntonsa omilla huonekaluilla tai vaihtoehtoisesti vuokrata sen kalustettuna. Kaikissa huoneistoissa on oma pieni keittiö sekä suihku ja wc.

Tutustu kuvagalleriassa hoitokotiimme

Omannäköistä asumista

Reimarissa asiakkaiden viihtyvyys on taattu. Oli kyseessä sitten yksiö tai kaksio, asukas voi sisustaa sen omilla huonekaluilla ja tekstiileillä haluamallaan tavalla. Tuttu sänky, nojatuoli, torkkuviltti tai taulu tuo rauhaa ja tekee asumisesta omannäköistä. 


Persoonallinen sisustus ilmentää myös asujan rohkeutta ja makua. Miellyttävät värit ja materiaalit saavutetaan itsetutkistelun tuloksena, ja harmonisesta kodista on helppo lähteä kohtaamaan päivän haasteet. Hoitokoti Reimarissa saat olla oma itsesi.

Lue arvoistamme

Yhteiset tilat aktiviteetteihin ja rentoon oleskeluun

Itsenäinen asuminen ei tarkoita omiin oloihinsa käpertymistä – päinvastoin. Me Hoitokoti Reimarissa korostamme sosiaalisten vuorovaikutustilanteiden merkitystä monin eri tavoin. Yhteiset tilat tarjoavat mahdollisuuden rentoon rupatteluun mukavilla sohvilla tai mukavan pelihetken biljardin, lautapelien tai tikanheiton parissa. 


Asukkaat voivat kokoontua yhteen kuuntelemaan musiikkia, katsomaan tv:tä, lukemaan kirjoja tai vain olemaan. Myös koulutettu henkilökunta on aina paikalla, jos asukas kaipaa juttuseuraa.

Vaivaton muutto kalustettuihin asuntoihin

Hoitokoti Reimarissa asunto voi myös olla jo valmiiksi kalustettu, jos asukas niin haluaa. Valmiiksi kalustetut asunnot helpottavat muuttoa ja vievät ylimääräisen stressin pois. Asuntojen kalusteet ovat kodikkaita, toimivia ja mukavia. Kaikki sängystä kattiloihin on valmiina.


Kalustettu asunto sopii erityisesti ennakoimattomiin elämänmuutoksiin ja lyhytaikaisempaan asumiseen. Tilanteesi voi olla millainen vain, kalusteista ei Reimariin muutto jää kiinni. Olet tervetullut täysin asumisvalmiisiin huoneistoihimme!

Kuvagalleria

Täältä pääset katsomaan kuvia asukkaiden asunnoista sekä Reimarin yhteisistä tiloista. Meillä asukkaiden viihtyvyys on taattu!

Haluatko kysyä lisää hoitokotimme asunnoista Uudessakaupungissa? Ota yhteyttä!

Soita ja kysy vapaita asuntoja