Tuetun asumisen Hoitokoti Reimari Uudessakaupungissa – toimintayksikön arvot

Hoitokoti Reimarin Uudenkaupungin tuetun asumisen toimintayksikön arvoissa korostuu ihmisyyden kunnioittaminen erilaisista elämäntaustoista huolimatta. 

Asukkaaksi tulevaa kuntoutujaa ohjataan arvostamaan paitsi itseään, myös muita samassa yhteisössä asuvia ja työskenteleviä ihmisiä. Yhteistyön korostaminen ja yhteisöllisyys, yksilöllisyyden arvostusta unohtamatta, ovat keskeisiä arvoja matkalla kohti sujuvaa arkea.

Ota yhteyttä

Toteuta itseäsi muita kunnioittaen

Reimarin pyrkimyksenä on luoda kodinomainen ilmapiiri, jossa kukin voi toteuttaa itseään sallituissa rajoissa. Tavoitteena on luoda mielihyvän kokemuksia asukkaille päivittäin. Positiivisen ilmapiirin luominen on meille tärkeää. Huumoria saa viljellä ja nauru tunnetusti pidentää ikää.

Yhteisöllisyys voimavarana

Reimarissa et jää yksin. Me sekä läheisesi ja muut asukkaat olemme tukenasi. Yhteisöllisyys antaa voimaa ja tukea, silloin kuin kukin sitä tarvitsee. Sosiaalinen ympäristö auttaa aktivoitumaan ja on hyvinvoinnin koossa pitävä voima. Asukkaat jakavat tilojen ja välineiden lisäksi kokemuksensa ja auttavat omalla positiivisella esimerkillään toisia kuntoutumaan.

Tutustu tiloihimme

Toimintayksikkömme arvot takaavat sen, että meillä on hyvä asua. Tuetun asumisen hoitokotimme sijaitsee Uudessakaupungissa.

Tule Reimarin asukkaaksi